• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 21 листопада, понеділок День Гідності та Свободи

21 листопада, понеділок День Гідності та Свободи

2016-11-21

/Files/images/DSCN0764.JPG

Україна, 2014-й: «Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи»

День Гідності та Свободи відзначили у селі Гатне біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Учні Гатнянської школи декламували вірші Т.Г. Шевченка та виконували пісні, сповнені любові до Батьківщини.

Голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова та голова бюджетної комісії райради Олександр Паламарчук привітали усіх гостей заходу зі святом, побажавши миру, затишку та Божого благословення. «Знаєте, для нас, усіх учасників Революції Гідності, цей день є особливим з багатьох причин: три роки назад ми зросли духовно, ми знайшли в собі сили подолати страх, ми навчилися стримувати біль втрати, ми знайшли вірних друзів і побратимів. Революція Гідності – це доказ нашої незламності. Вірю, що життя, які віддали кращі сини і доньки за нашу свободу, не марні. Зараз нам непросто, але такі діти, серця яких сповнені патріотизмом і гордістю за країну, - найкращий доказ того, що ми на правильному шляху», – зазначила голова РДА.
Наостанок вшанували пам’ять загиблих українських героїв та поклали квіти до меморіальної дошки Героя Небесної Сотні Віктора Швеця та пам’ятника Кобзарю./Files/images/DSCN0760.JPG

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

/Files/images/DSCN0771.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi