• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Україні сьогодні відзначають День Збройних сил

В Україні сьогодні відзначають День Збройних сил

2016-12-06

/Files/images/DSCN0825.jpg

"Словосполучення "захисник Вітчизни" перестало бути абстрактним ритуальним висловлюванням. Воно наповнилося конкретним змістом, багатим на подвиги українського воїнства, безліччю битв і дат.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

До Дня Збройних сил України в школі провели змагання між хлопцями 5-9 класів "Нумо, хлопці!" На заході були присутні гості односельчани-учасники АТО: Бернадський Андрій, Шелудченко Андрій, Дячук Валерій, вчителі школи, які брали участь в АТО Єрмак А.І., Геращенко Ю.І., а також волонтер Горбонос Тетяна Вікторівна.

Команди хлопців змагались між собою: хто сильніший, спритніший, розумніший, сміливіший.

/Files/images/DSCN0829.jpg

/Files/images/DSCN0899.jpg

Переможців вітали вболівальники:

Любі наші хлопчики!

Ми вас всіх вітаємо.

Ви в нас майбутні льотчики,

Майбутні прикордонники

Отож ми вас вітаємо

І щиро вам бажаємо.

Сміливими та дужими

Бійцями виростайте.

А поки – що вас просимо:

«Дівчат не ображайте»

/Files/images/DSCN0914.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi