• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень Знань Правил дорожнього руху «Твій друг –безпечний рух!»

Тиждень Знань Правил дорожнього руху «Твій друг –безпечний рух!»

2017-03-15

/Files/images/DSCN1113.JPG

13.03-17.03

Тиждень Знань Правил дорожнього руху «Твій друг –безпечний рух!»

Добігли кінця останні дні зими, а це означає, що почався етап частішого перебування дітей на вулиці, діти щодня прямують до школи і зі школи додому.

Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Відповідно до тематики Тижня проведені загальні заходи, а саме виховні години. На виховну годину до себе запросили учні 5-А та 5-Б класу та їх класні керівники Олійник Л.В. та Монташевич Л.В.
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху./Files/images/DSCN1098.JPG

/Files/images/DSCN1106.JPG

/Files/images/DSCN1103.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi