Майстер-клас з гончарства

2017-11-27

«Майстер-клас» з гончарства

у Гатнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

22-23 листопада 2017 року майстер гончарного мистецтва Іллюша Роман Миколайович провів «Майстер-клас» з гончарства, майстер зумів зачарувати не тільки дітей 8-9-ти років, але й учнів старших класів та учителів.

Він розповів учням про те, що людське життя здавна тісно пов`язане з дивовижним природнім матеріалом – глиною. Глину використовують для виготовлення предметів побуту, іграшок та прикрас. Керамічні вироби завжди виглядають теплими та зворушливими, бо разом з відбитками людських рук вони зберігають частину душі майстра.

Відвідавши майстер-клас, який відбувся на базі Гатнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, учні на практиці оволоділи основними прийомами роботи з глиною, самостійно створили вироби на гончарному колі. Ліпка для дітей, виявилась не тільки захопливим заняттям, але й дуже корисним. Вона викликала відчуття неймовірного задоволення. В процесі заняття в дітей розкривалась творча уява та фантазія. Виріб кожної дитини був особливим, індивідуальним та оригінально-неповторним.

Вийшло у всіх! )))

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi