День збройних сил України

2017-12-06

/Files/images/DSCN2500.JPG

День збройних сил України

у Гатнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів



День збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І після того, День збройних сил України щорічно відзначають 6 грудня.

І в честь цього свята учні Гатнянської школи щороку влаштовують спортивні, військово-патріотичні змагання серед юнаків “Нумо, хлопці!”

/Files/images/DSCN2366.JPG

Свято розпочалось словами: “Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі Україні. Українські юнаки повинні бути свідомими, що проходячи службу в армії, вони стають захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села чи міста, де проходило дитинство чи юність” .

Для майбутніх захисників-воїнів, які готуються до служби у Збройних Силах України, учителі фізичної культури Романченко О.В. та Безпалий О.С. провели спортивні ігри.

Традиційно учні організовуються у 2 команди (юнаки 5-11 класів), які змагаються між собою на спритність та влучність, силу та гнучкість, інтелект та знання історії, вміння надавати першу медичну допомогу та ін.

Атлети” та “Богатирі” продемонстрували морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку.

На святі не обходиться без групи-підтримки — дівчата підготували танцювальні художні номери — спортивний танець “Черлідинг”.

/Files/images/DSCN2376.JPG

У підсумку, перемога на боці команди “Атлети”, але всі учасники зрозуміли основне – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.


Кiлькiсть переглядiв: 315

Коментарi