• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «І скільки б нам не було років – нам завжди потрібна мама»

«І скільки б нам не було років – нам завжди потрібна мама»

2018-05-11

/Files/images/0-02-04-dc0f47d6e27ab18a1425147918185783b1a0a9f1c1d357cc4ca3f1baa749268f_bd352d9c.jpg

День Матері… Свято всеохоплюючої радості. При згадці про нього всміхається кожна людина, мала чи велика, кожен, хто був дитиною і мав матір. Місяць травень – найкращий у році. Повнота цвітіння і надій, бадьорість воскреслої від зимового сну природи… Радість Матерів, що їх заслужено вшановують. Радість усіх, хто приходить вітати, обдаровуючи матір у цей день. Бо кожен знає, що робить справу добру, праведну, яскраву.

І скільки б нам не було років -5 чи 50 – нам завжди потрібна мама, її ласка, погляд. І чим більше любові до мами, тим яснішим і радіснішим стає життя. Борг перед мамою не можна виміряти, не віддати увесь. Намагайтеся відчувати серце матері. Бо вона у вас одна-єдина.

Цього світлого, по-літньому сонячного травневого дня, в залі Гатнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібралось потрійне покоління, аби вшанувати своїх найдорожчих і найрідніших – Матусь.

/Files/images/DSCN3453.JPG

— Дорогі наші хранительки роду. Ми, діти, перед батьками в одвічному боргу. Прийміть сьогодні сповідь від своїх дітей, — підкреслила у своєму зверненні до гостей учениця Ривко Дарина. – Щирі вітання, найкращі побажання, подяку за дар життя та пробачте нам наші провини, бо ми перед Вами, неньки, у вічному боргу!

Учні 7-Б та 8-А класів Гатнянської ЗОШ вітали своїх матерів зі святом «Мами». Діти віршами та сценічними номерами виливали свою любов та повагу до бабусь та матусь. Їхні обличчя сяяли усмішками, а уста промовляли найтепліші, найрадісніші побажання своїм рідним. Адже всьому початок – мати. Вона – берегиня роду людського. Життєве покликання наших мам – особливе. Мама – це душа сім’ї, берегиня домашнього устрою, добра і тепла, затишку. Багатодітних мам було нагороджено медалями. Вшанували хвилиною мовчання померлих бабусь.

/Files/images/DSCN3455.JPG

Діти завершили свято врученням мамам квітів, подарунків та листів сповіді.

За все, що маю, дякую тобі.

За все, що маю, буду мати –

Нехай світанок цим весняним святом

Над цілим світом зоряно цвіте.

Хай сяє сонце в серці слово «мати» —

Таке незгасне, вічне і святе.

Сподіваємось, що це свято трійного покоління об’єднало всіх у найважливішій справі – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного завтра.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi