Фестиваль «Збережи дитинство»

2018-06-01

/Files/images/DSCN3726.JPG

У перший літній день у Гатнянській школі, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.

Життя дітей у наш час не у всіх країнах однакове. Громадянські війни та збройні конфлікти і надалі змушують страждати дітей багатьох країн.

/Files/images/DSCN3737.JPG

Міжнародний день захисту дітей – це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці – як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.

До Міжнародного дня захисту дітей було проведено фестиваль «Збережи дитинство», на святі учні школи брали участь у конкурсах: «Шукаю нових друзів»; вікторинах “Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе”; у художній виставці (малюнок на асфальті) «З Україною в серці»; акції «Міняю кульку на віршик»; спортивних змаганнях «Дітям світу сонце й мир». Кожна команда завзято змагалась, за що отримали призи, а головне гарний настрій.

Кiлькiсть переглядiв: 461

Коментарi