• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Випускний вечір учнів одинадцятого класу Гатнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Випускний вечір учнів одинадцятого класу Гатнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

2014-05-31

/Files/images/выпускной-1.jpg

/Files/images/Випускний 2014.jpg

Одного разу мені приснився сон. Сон про мій випускний. Випускний це особливий день для кожної людини. Для мене він почався з гарячої чашки чаю. Я лежала в ліжку з закритими очима і думала.Думала про те, що це все,це останній день в школі. В мене були протилежні емоції.З одного боку я рада що закінчую школу,що почнеться доросле життя,але з інакшого,я розумію,що буду сумувати за школою,за вчителями,за однокласниками,які за стільки років стали мені як рідні.

/Files/images/Випускний 2014 2.jpg

Сьогодні в дворі школи зібралось дуже багато людей.Серед них діти,для яких закінчився перший рік в школі,вчителі,випускники та їх батьки,які переживають за своїх дітей,переживають через те,що розуміють,що їхні діти виросли,що вони вже не ті маленькі дітки яких вони вели за руку в перший клас.

/Files/images/Випускний 2014 3.jpg

Випускники сьогодні дуже нарядні.Дівчата з чудовими зачісками та в красивих сукнях та на високих підборах,та хлопці в класичних костюмах.
Остання промова директора школи,танець доньки з батьком та сина з матір"ю. І ось ми розуміємо,що закінчився важливий для кожного з нас етап життя.

Автор Іванченко Ліля випускниця 2014 року

Кiлькiсть переглядiв: 544

Коментарi